Szállítási Információk

Ingyenes matrac, ágybetét szállítás országon belül bárhová díjmentesen 30000 Ft összeg fölött.

A matrac szállítás nem olyan könnyű, mint például egy telefont szállítani. Egy matrac, ágybetét sokkal nehezebb és térfogatra is nagyobb. A legtöbb esetben nem fér be egy kocsiba és a villamoson sem egyszerű a szállítása egy matracnak. Egyedül a vákuum matracokat könnyű szállítani, mivel összetekerve érkezik. Befér egy személygépkocsiba és a metrón, villamosokon, buszokon is könnyebb szállítani. Viszont ezekkel a nehézségekkel neked nem kell foglalkoznod, mivel a matrac webáruházunkban, minden típusú matracot, legyen az rugós, vákuum, bio, hideghab, kókusz matrac, mi kiszálljuk neked az ország egész területén, 30000 Ft összeg fölött díjmentesen. A külön szolgáltatásokért, például, ha azt szeretnéd, hogy szombaton vigyék ki a matracot, akkor ennek egy minimális díja lesz.

Az Ingyenes kiszállítás érvényes minden matracra, országon belül bárhová munkaidőben, 30000 összeg fölött. Kisebb termékek esetén, ha például 1 párnát rendelsz, azt nem tudjuk neked ingyenesen kivinni az országba. 30000 Ft alatt a szállítási költség 1900 Ft, ami a vásárlót terheli.

A matracokat futárszolgálattal szállítjuk garanciával. A számlát elektronikus formában küldjük a rendeléskor megadott e-mail címedre.