Miért van szükségünk kb. hét óra alvásra éjszakánként?

Miért van szükségünk kb. hét óra alvásra éjszakánként?

Az alvás a szerves életfunkciók lelassulását képezi, így szervezetünk stand-by üzemmódba kapcsol, képes lévén kiküszöbölni a méreganyagokat és feltöltődni energiával.

  • A pihentető alvás hiánya hosszú távon súlyosan károsítja az immunrendszert.
  • Alvás által agyunk neuronális mini-vakációt vesz.
  • Az alvásnak regeneráló hatása van a méreganyagokon bőrön keresztül történő kiürítése által.
  • A nem elegendő alvás, hosszú távon, súlygyarapodást, magas vérnyomást, cukorbetegséget, szív-érrendszeri problémákat és mértéktelen gyógyszerhasználatot okozhat.

Következésképpen, a jó alvásnak három célja van: pszichikai pihenés, a szervezet jó működésének biztosítása,  fontos szerep a fizikai kinézetben, szépségben. Az American Cancer Society által végzett véleménykutatás arra a következtetésre jutott, hogy azoknál az embereknél akik éjszakánként kevesebb, mint 6 órát alszanak, az elhalálozás hányada 30%-al nagyobb, mint azoknál, akik rendszeresen 7-8 órát alszanak minden éjszaka. Annak érdekébe, hogy egy felnőtt tökéletes működési állapotban legyen, egy nap során, jól kell aludnia. Az éjszakai alvás jókedvet, fizikai erőt, intellektuális élességet és szakmai hatékonyságot jelent másnap, amelyre minden egyénnek szüksége van. Az alvás egy ember életének egyharmadát jelenti! Ha ez îgy van, ahogyan a szakemberek állítják, az alvás egy ember életének egyharmadát képezi. HELYTELEN LENNE EZT AZ IDŐSZAKOT HALOTT IDŐNEK TEKINTENI! Kötelességünk saját magunkkal szemben, hogy örüljünk életünk ezen részének is. Hogyan tegyük ezt? Gondoskodva hálószobánkról, hogy ez megfelelő legyen egy pihentető, energia-regeneráló alváshoz. Mert ha meg tudjuk vetni az ágyat, betartva testünk sajátos igényeit, csak nyerhetünk. Örüljön a kikapcsolódásnak!

Alvás szaküzletünk legnépszerűbb matracai segíthetnek a választásban:

  • Vásárlóink, akiknek nincs preferált keménységű matracuk (puha, közepes vagy kemény), azok a Bedora Bamboo Arctic Gel Memory matracot választják, melynek segítségével különböző keménységeket érhetnek el.
  • All season matracunk tökéletes a nyári melegben és téli hidegben, évszaktól függetlenül állandó hőmérsékletet biztosítva: Bedora Ice Touch matrac
  • Vásárlóink által nagyon kedvelt az Aloe Verával kezelt matrac és párna csomag: Bedora Eco iSomn matrac csomag
  • Az elegáns, prémium anyagokból készült Bedora Intense Memory matrac egyike a legkelendőbb és legkedveltebb termékeinknek.

Fedőmatrac használatát javasoljuk, ha:

 

Jobb alvás, jobb élet, jobb világ