Blog

√Čjszakai mŇĪszak

Ahogy az √©jszaka leple alatt a v√°ros lecsendes√ľl, √©s az emberek lassan √°lomba mer√ľlnek, a matracok sz√°m√°ra elkezdŇĎdik a munkaidŇĎ ūüõŹ, a matracok √©letre kelnek, √≠gy biztos√≠tva pihentetŇĎ alv√°st. De vajon mit is csin√°l egy matrac, amikor nem csak alv√°sr√≥l van sz√≥.

FelelŇĎss√©g. Tudatoss√°g. Fenntarthat√≥s√°g.

Gondoltad volna, hogy egy j√≥ matrac kiv√°laszt√°sa elsŇĎ l√©p√©sk√©nt szolg√°lhat nem csak egy pihentetŇĎ alv√°s, de egy fenntarthat√≥bb j√∂vŇĎ fel√© is? Az¬†idealisalvas.hu¬†szak√©rtŇĎi megosztj√°k veled, hogyan lehet √∂sszek√∂tni a k√©nyelmet, minŇĎs√©get √©s a k√∂rnyezettudatoss√°got!

Hogyan v√°laszd ki a sz√°modra ide√°lis matracot?

A kiv√°l√≥ pihen√©s, pihentetŇĎ √©jszakai alv√°s fontos a napi teljes√≠tm√©nyhez, a mindennapi j√≥l√©thez. Az al√°bbiakban r√©szletesen olvashatsz az ide√°lis alv√°sr√≥l, bele√©rtve azt is, hogy milyen matracot kell v√°lasztanod a legjobb √©jszakai pihen√©shez, hiszen az alv√°s minŇĎs√©ge √©s a matrac k√∂z√∂tti kapcsolat nem k√©ts√©ges.

Az ide√°lis alv√°s 100 titka - P√°ratartalom

em a t√ļl kev√©s, sem a t√ļl sok nedvess√©g nem tesz j√≥t eg√©szs√©g√ľnknek √©s a minŇĎs√©gi alv√°snak. Ha a helyis√©g p√°ratartalma meghaladja a 80%-ot pen√©sz alakulhat ki √©s az asztm√°t, allergi√°t okoz√≥ mikroorganizmusok elszaporodhatnak.

Az ideális alvás 100 titka - Az ásítás

Igen, ak√°rmilyen hihetetlennek tŇĪnhet k√∂nnyebben el√°lmosodunk, ha megpr√≥b√°lunk √°s√≠tani. M√©g ha mag√°t√≥l, term√©szetesen nem is k√©ne √°s√≠tsunk, pr√≥b√°ljuk meg, mert a gesztus azt √ľzeni az agyunknak, hogy szervezet√ľnk el√©rte a kimer√ľlts√©g √°llapot√°t.