Blog

Felelősség. Tudatosság. Fenntarthatóság.

Gondoltad volna, hogy egy jó matrac kiválasztása első lépésként szolgálhat nem csak egy pihentető alvás, de egy fenntarthatóbb jövő felé is? Az idealisalvas.hu szakértői megosztják veled, hogyan lehet összekötni a kényelmet, minőséget és a környezettudatosságot! A személyreszabott tanácsadás fontossága A tökéletes matrac nemcsak a nyugodt alvás, hanem az egészséges életminőség záloga is. Az idealisalvas.hu-nál hiszünk abban, hogy […]

Hogyan válaszd ki a számodra ideális matracot?

A kiváló pihenés, pihentető éjszakai alvás fontos a napi teljesítményhez, a mindennapi jóléthez. Az alábbiakban részletesen olvashatsz az ideális alvásról, beleértve azt is, hogy milyen matracot kell választanod a legjobb éjszakai pihenéshez, hiszen az alvás minősége és a matrac közötti kapcsolat nem kétséges.

Az ideális alvás 100 titka - Páratartalom

em a túl kevés, sem a túl sok nedvesség nem tesz jót egészségünknek és a minőségi alvásnak. Ha a helyiség páratartalma meghaladja a 80%-ot penész alakulhat ki és az asztmát, allergiát okozó mikroorganizmusok elszaporodhatnak.

Az ideális alvás 100 titka - Az ásítás

Igen, akármilyen hihetetlennek tűnhet könnyebben elálmosodunk, ha megpróbálunk ásítani. Még ha magától, természetesen nem is kéne ásítsunk, próbáljuk meg, mert a gesztus azt üzeni az agyunknak, hogy szervezetünk elérte a kimerültség állapotát.

Az ideális alvás 100 titka - Mandula

A lefekvés előtt elfogyasztott egy marék mandula verhetetlen szövetségesünk lehet a tökéletes alvásért folytatott küzdelemben. Ez az aszalt gyümölcs triptofánt, valamint jelentős mennyiségű kalciumot tartalmaz, olyan elemeket, amelyek segítenek az izmok ellazulásában.