√Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek

√Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek

IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L. Magyarországi Fióktelep

idealisalvas.hu

1. √Āltal√°nos szab√°lyok

1.1. Ezen √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek a vevŇĎ √©s az elad√≥ kapcsolat√°t, teh√°t a IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L. Magyarorsz√°gi Fi√≥ktelep. korl√°tolt felelŇĎss√©gŇĪ t√°rsas√°g. (melynek sz√©khelye: 6763 Szatymaz
III. Korzet tanya 6/A,Csongr√°d megye, Magyarorsz√°g (a tov√°bbiakban ‚Äěidealisalvas.hu‚Äú) √©s √ľgyfelei (a tov√°bbiakban ‚Äě√ľgyf√©l‚Äú) k√∂z√∂tt l√©trej√∂tt kereskedelmi kapcsolatot szab√°lyozz√°k. Elt√©rŇĎ rendelkez√©s hi√°ny√°ban, ezen √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek vonatkoznak az idealisalvas.hu √©s az adott √ľgyf√©l k√∂z√∂tt megk√∂t√∂tt minden ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©sre.
1.2. A szerzŇĎd√©s mindenkori nyelve: magyar.
1.3. A megk√∂t√∂tt szerzŇĎd√©s √≠r√°sban k√∂t√∂tt szerzŇĎd√©snek minŇĎs√ľl, nem ker√ľl iktat√°sra. A szerzŇĎd√©sre magatart√°si k√≥dex nem vonatkozik.
1.4. Az idealisalvas.hu jogosult egyoldal√ļan megv√°ltoztatni ezen √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©teleket.
1.5. Egy√©b rendelkez√©s, avagy szerzŇĎd√©si felt√©tel √©rv√©nyess√©g√©hez az idealisalvas.hu mindenkori √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges.

2. Aj√°nlat

2.1. Az idealisalvas.hu term√©kei √©s √°rai b√°rki sz√°m√°ra nyitott √©s el√©rhetŇĎk.
2.2. Az internetes √°ruh√°zban felt√ľntetett √°rak az √ĀFA-t tartalmazz√°k.
2.3. Az idealisalvas.hu megjelentethet r√∂vid lej√°rat√ļ aj√°nlatokra vonatkoz√≥ akci√≥kat, amelyek az akci√≥s idŇĎtartama elŇĎtti √©s ut√°ni √°rakt√≥l elt√©rŇĎ √°rakat tartalmazhatnak. A r√∂vid lej√°rat√ļ aj√°nlat az internetes √°ruh√°zban val√≥ megjelen√©ssel egy idŇĎben l√©p √©rv√©nybe, √©s csak a megjelen√©s idŇĎtartama alatt be√©rkezŇĎ megrendel√©sekre √©rv√©nyes.
2.4 Az internetes √°ruh√°zban megrendelhetŇĎ term√©kek √°rai v√°ltoztat√°s√°nak jog√°t az idealisalvas.hu fenntartja azzal, hogy a m√≥dos√≠t√°s a Weboldalon val√≥ megjelen√©ssel egyidejŇĪleg l√©p hat√°lyba. A m√≥dos√≠t√°s a m√°r megrendelt term√©kek v√©tel√°r√°t kedvezŇĎtlen√ľl nem befoly√°solja.
2.5. Az √°ru v√©gleges v√©tel√°ra az √ĀFA-val n√∂velt √©rt√©k, mely ad√≥ a sz√°mlaki√°ll√≠t√°s napj√°n hat√°lyos jogszab√°lyokban meghat√°rozott ad√≥kulcs szerint ker√ľl kisz√°m√≠t√°sra.

3. Megrendelés

3.1. A megrendel√©s e-mailben, telefonon vagy az internetes √°ruh√°zon kereszt√ľl (www.idealisalvas.hu) tov√°bb√≠that√≥ az idealisalvas.hu r√©sz√©re. Az internetes √°ruh√°zon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ megrendel√©sek mindenkori felt√©teleirŇĎl a www.idealisalvas.hu oldalon t√°j√©koz√≥dhat.
3.2. Az e-mailben vagy telefonon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ megrendel√©snek tartalmaznia kell a megrendelt √°ru mennyis√©g√©t, fajt√°j√°t (megnevez√©s√©t), valamint a megrendelt √°ru web√°ruh√°zban szereplŇĎ √°r√°t.
3.3. Az idealisalvas.hu e-mailben, vagy más formában visszaigazolja a beérkezett megrendeléseket.
3.4. Az √ľgyf√©l tudom√°sul veszi, hogy a web√°ruh√°zban szereplŇĎ √°r a Polg√°ri t√∂rv√©nyk√∂nyv √©rtelm√©ben nem aj√°nlat, hanem r√∂gz√≠tett v√©tel√°r, melyet a megrendel√©ssel egyidejŇĪleg elfogad.
3.5. Amennyiben a megrendel√©s nem √©rtelmezhetŇĎ, vagy annak l√©nyeges tartalmi eleme hi√°nyzik, √ļgy az idealisalvas.hu nem k√∂teles figyelembe venni az √ľgyf√©l megrendel√©s√©t, ez esetben az idealisalvas.hu nem v√°llal semmilyen felelŇĎss√©get az √°ru elmaradt vagy k√©sedelmes sz√°ll√≠t√°s√°√©rt, illetŇĎleg a megrendel√©s, vagy megrendel√©s egy r√©sz√©nek visszautas√≠t√°s√°√©rt.

4. Szállítási feltételek

4.1. Az idealisalvas.hu √°ltal megb√≠zott fut√°rc√©g gondoskodik a megrendelt, internetes √°ruh√°zban szereplŇĎ √°ru d√≠j ellen√©ben t√∂rt√©nŇĎ lesz√°ll√≠t√°s√°r√≥l Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n. A kisz√°ll√≠t√°s mindenkori felt√©teleirŇĎl a www.idealisalvas.hu honlapon t√°j√©koz√≥dhat.
4.2 Az √ľgyf√©l kifejezett √©s megrendel√©s elŇĎtt jelzett ig√©nye eset√©n szerzŇĎdŇĎ felek meg√°llapodhatnak a kisz√°ll√≠t√°s mindenkori felt√©teleitŇĎl elt√©rŇĎ felt√©telekben is.
4.3 Az idealisalvas.hu nem v√°llal semmilyen felelŇĎss√©get az √°ru elmaradt sz√°ll√≠t√°s√°√©rt, k√©sedelmes sz√°ll√≠t√°s√°√©rt amennyiben azt az √ľgyf√©l saj√°t √ļton szervezte.
4.4. A term√©k el√©rhetŇĎs√©g√©rŇĎl a weboldalon (www.idealisalvas.hu.) t√°j√©koz√≥dhat.
4.5. Az idealisalvas.hu az √°ltal√°nost√≥l elt√©rŇĎ, esetlegesen hosszabb hat√°ridŇĎvel biztos√≠tja a sz√°ll√≠t√°st, amennyiben a megrendelt √°ru a besz√°ll√≠t√≥ rakt√°r√°ban sem √°ll rendelkez√©sre.
4.6. Azonnal sz√°ll√≠that√≥ term√©kek megrendel√©se eset√©n az √°ru kisz√°ll√≠t√°sa rendszerint a megrendel√©st k√∂vetŇĎ 3-4 munkanapon bel√ľl t√∂rt√©nik.
4.7. A kisz√°ll√≠t√°s idŇĎpontj√°r√≥l az idealisalvas.hu telefonon vagy e-mailben t√°j√©koztatja az √ľgyfelet, lehetŇĎs√©g szerint 1 munkanappal a sz√°ll√≠t√°st megelŇĎzŇĎen.
4.8. Az idealisalvas.hu nem v√°llal felelŇĎss√©get a sz√°ll√≠t√°s idŇĎpontj√°nak be nem tart√°s√°√©rt, mely k√©sedelem vis maior miatt √°ll be, avagy a k√©sedelem az idealisalvas.hu-nak nem r√≥hat√≥ fel √©s ezzel kapcsolatos sz√°nd√©kos magatart√°sa nem √°llap√≠that√≥ meg. Mindezekre tekintettel az √ľgyf√©l tudom√°sul veszi, hogy a sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎk csak t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek, √≠gy az idealisalvas.hu nem v√°llal felelŇĎss√©get a k√©sedelmes sz√°ll√≠t√°sb√≥l eredŇĎ esetleges k√°rok√©rt.
4.9. Kisz√°ll√≠t√°skor az √ľgyf√©l k√∂teles az √°ru √°tv√©tel√©t √≠r√°sos dokumentummal igazolni, amennyiben ezt elmulasztja vagy megtagadja, √ļgy az idealisalvas.hu √°ltal megb√≠zott fut√°r jogosult megtagadni az √°ru √°tad√°s√°t. A kisz√°ll√≠tott √°ru tekintet√©ben a k√°rfelelŇĎss√©g az √°tv√©tellel egyidejŇĪleg √°tsz√°ll az √°tvevŇĎre/ megrendelŇĎ √ľgyf√©lre.
4.10. A megrendelt √°ru r√©szletekben t√∂rt√©nŇĎ kisz√°ll√≠t√°s√°ra is lehetŇĎs√©g van.

5. Sz√°ml√°z√°s

5.1. Az idealisalvas.hu elektronikus sz√°ml√°t √°ll√≠t ki az √ľgyf√©lnek a megrendelt term√©kek v√©tel√°r√°r√≥l, √©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √∂sszeg√©rŇĎl.
5.2. A sz√°ml√°t az √ľgyf√©l minden esetben a megrendel√©skor megadott e-mail c√≠mre k√ľldve kapja meg elektronikus √ļton.
5.3. A sz√°ll√≠t√≥lev√©l, avagy sz√°mla tartalm√°val kapcsolatos kifog√°s, annak √°tv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott legk√©sŇĎbb 1 napon terjeszthetŇĎ elŇĎ √≠r√°sban (lev√©l vagy e-mail √ļtj√°n), indokol√°ssal ell√°tva az idealisalvas.hu-nak c√≠mezve. Amennyiben az √ľgyf√©l e hat√°ridŇĎn bel√ľl nem emel kifog√°st, √ļgy a sz√°ll√≠t√≥levelek, illetve a sz√°ml√°k tartalma igazoltnak √©s elfogadottnak tekintendŇĎ.

6. Fizetési feltételek

6.1. Az √ľgyf√©l k√∂teles megfizetni a kisz√°ll√≠tott √°ru √ĀFA-val n√∂velt v√©tel√°r√°t, √©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √∂sszeg√©t elŇĎre t√∂rt√©nŇĎ banki √°tutal√°ssal a kapcsol√≥d√≥ sz√°ml√°n megadott sz√°mlasz√°mra, vagy k√©szp√©nzben ut√°nv√©ttel, az √°ru √°tv√©telekor. ElŇĎre t√∂rt√©nŇĎ banki √°tutal√°s eset√©n a kisz√°ll√≠t√°s a teljes v√©tel√°r banksz√°ml√°nkra val√≥ meg√©rkez√©se ut√°n t√∂rt√©nik.
6.2. Banki √°tutal√°s eset√©n a v√©tel√°r kifizet√©se akkor minŇĎs√ľl teljes√≠tettnek, amikor a megrendel√©shez tartoz√≥ √∂sszeg (teljes v√©tel√°r plusz sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √∂sszege) j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl idealisalvas.hu sz√°ml√°j√°n.
6.3. Bankk√°rty√°s kifizet√©s eset√©n a v√©tel√°r kifizet√©se akkor minŇĎs√ľl teljes√≠tettnek, amikor a megrendel√©shez tartoz√≥ √∂sszeg (teljes v√©tel√°r plusz sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √∂sszege) j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl idealisalvas.hu sz√°ml√°j√°n.
6.4. Az idealisalvas.hu jogosult az √ľgyf√©llel szemben megl√©vŇĎ k√∂vetel√©s√©t harmadik f√©lnek behajt√°s c√©lj√°b√≥l √°tadni, valamint a k√∂vetel√©s √©rv√©nyes√≠t√©se c√©lj√°b√≥l az azzal kapcsolatos adatokat k√ľlsŇĎ harmadik f√©l (k√∂vetel√©sbehajt√≥, jogi k√©pviselŇĎ) r√©sz√©re √°tadni √©s hivatalos elj√°r√°st ind√≠tani azzal, hogy mindezek t√∂bbletk√∂lts√©g√©t az ad√≥s √ľgyf√©lre terhelheti.
6.5. Az idealisalvas.hu fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos megrendel√©sek eset√©n, k√©szleten nem tal√°lhat√≥ term√©k megrendel√©se eset√©n az √ľgyf√©ltŇĎl elŇĎleget k√©rjen.
6.6. Azon term√©kek megrendel√©se eset√©n, melyeket nem fut√°rszolg√°lattal, hanem sz√°ll√≠t√≥c√©g seg√≠ts√©g√©vel sz√°ll√≠tunk ki (√°gyak, kanap√©k, sarokkanap√©k) 30% elŇĎleg kifizet√©s√©rŇĎl sz√≥l√≥ elŇĎlegsz√°ml√°t √°ll√≠tunk ki. A kisz√°ll√≠t√°s elŇĎtt sz√°ml√°t √°ll√≠tunk ki a fennmarad√≥ 70%-r√≥l, amelynek kifizet√©s√©rŇĎl sz√≥l√≥ fizet√©si bizonylatot el kell k√ľldeni az [email protected] email c√≠mre. Nincs lehetŇĎs√©g arra, hogy a¬† sz√°ll√≠t√≥c√©g sofŇĎrje vegye el a term√©k √©rt√©k√©t a v√°s√°rl√≥t√≥l.

7. Kedvezmények

7.1. Az idealisalvas.hu kedvezm√©nyeket ny√ļjthat √ľgyfelei sz√°m√°ra.
7.2. Az adott megrendel√©sre, avagy √ľgyf√©lre vonatkoz√≥ kedvezm√©ny √∂sszege, k√ľl√∂n megjel√∂lve ker√ľl felt√ľntet√©sre a sz√°ml√°n.
7.3. Kedvezm√©nyes √°ru v√°s√°rl√°sa eset√©n csup√°n az egyik, a vevŇĎ sz√°m√°ra kedvezŇĎbb (nagyobb) m√©rt√©kŇĪ kedvezm√©ny √©rv√©nyes√≠thetŇĎ.

8. A tulajdonjog fenntart√°sa

8.1. Minden kisz√°ll√≠tott √°ru a teljes v√©tel√°r kifizet√©s√©ig az idealisalvas.hu tulajdon√°ban marad. Az √ľgyf√©l k√∂teles a teljes v√©tel√°r kiegyenl√≠t√©s√©ig rendeltet√©s szerŇĪen t√°rolni az √°rut, estelegesen saj√°t k√∂lts√©g√©n gondoskodni az √°ru tŇĪz-, v√≠z-, vagy lop√°sk√°r stb. elleni biztos√≠t√°s√°r√≥l.

9. Garancia

9.1. A www.idealisalvas.hu oldalon szereplŇĎ term√©kek garanci√°val kapcsolatos tudnival√≥i a term√©kek adatlapjain vannak felt√ľntetve.
9.2. A garancia, az √°ru √°tvevŇĎ /megrendelŇĎ √ľgyf√©l √°ltali k√©zhezv√©tel√©vel kezdŇĎdik.
9.3. A garancia nem terjed ki:
-az √ľgyf√©l vagy harmadik f√©l magatart√°s√°val, mulaszt√°s√°val okozott hib√°kra, tov√°bb√° a rong√°l√°ssal √©s a haszn√°lati utas√≠t√°ssal ellent√©tes alkalmaz√°ssal okozott s√©r√ľl√©sekre.
-az √ľgyf√©l, vagy harmadik f√©l szakszerŇĪtlen, avagy nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ hib√°kra
elŇĎre nem l√°that√≥, elh√°r√≠thatatlan esem√©nyek (vis maior) √°ltal okozott hib√°kra (pl. term√©szeti katasztr√≥fa)
-a term√©k szok√°sos haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ kop√°sra
9.4. Egyéb feltételek a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, és a 151/2003 kormányrendeletben rögzítettek szerint.

10. Panaszok, garanciális problémák

10.1. Az √ľgyf√©l k√∂teles √°tv√©telkor ellenŇĎrizni az √°rut. Az √°ru kisz√°ll√≠t√°skor √©szlelt nem megfelelŇĎ mennyis√©g√©t √©s nyilv√°nval√≥ (szemmel l√°that√≥) hib√°t az √ľgyf√©l k√∂teles halad√©ktalanul √≠r√°sban kifog√°solni. Az √ľgyf√©l jogosult megtagadni az olyan k√ľldem√©ny √°tv√©tel√©t, amely nem felel meg az ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©sben vagy a megrendel√©sben foglaltaknak. Ha az √ľgyf√©l √°tveszi a s√©r√ľlt k√ľldem√©nyt, k√∂teles az √°ru √°tv√©tel√©rŇĎl sz√≥l√≥ igazol√°sban pontosan le√≠rni, r√∂gz√≠teni a s√©r√ľl√©s/hiba r√©szleteit. Amennyiben az √°tv√©telkor az √ľgyf√©l elmulasztja az esetlegesen √©szlelt s√©r√ľl√©s/ hiba r√©szleteit r√∂gz√≠teni, √ļgy az idealisalvas.hu nem k√∂teles elfogadni a mennyis√©ggel √©s nyilv√°nval√≥ (szemmel l√°that√≥) hib√°val kapcsolatos k√©sŇĎbbi kifog√°sokat.
10.2. A garanci√°lis √©s szavatoss√°gi jogok gyakorl√°s√°nak sorrendj√©t k√∂telesek a felek betartani, ezen esetekben az √°ru gy√°rt√≥ja tartozik helyt√°llni √©s az idealisalvas.hu a kapcsolattart√°st seg√≠ti elŇĎ a megrendelŇĎ √ľgyf√©l, valamint az √°ru gy√°rt√≥ja k√∂z√∂tt.
10.3. Az √ľgyf√©l k√∂teles √≠r√°sban k√∂z√∂lni kifog√°sait, panaszait √©s f√©nyk√©pekkel al√°t√°masztani a term√©k esetleges hib√°j√°t, mindezt bizony√≠that√≥an elk√ľldeni az idealisalvas.hu r√©sz√©re e-mailben. A term√©krŇĎl k√©sz√≠tett f√©nyk√©pek a k√∂vetkezŇĎ Matracm√©r√©si √ļtmutat√≥ alapj√°n kell k√©sz√ľljenek: Matracm√©r√©si √ļtmutat√≥
10.4. Jogosulatlan panasz eset√©n az √ľgyf√©l k√∂teles megfizetni az idealisalvas.hu-nak a sz√°ll√≠t√°ssal √©s egy√©b √ľgyint√©z√©ssel kapcsolatban felmer√ľlt k√∂lts√©geit, amelyek a jogosulatlan panasz √ľgyint√©z√©se miatt keletkeztek, ilyen p√©ld√°ul a szakv√©lem√©ny kidolgoz√°s√°nak k√∂lts√©ge stb.

11. SzerzŇĎd√©stŇĎl val√≥ el√°ll√°s √©s az √°ru visszaad√°sa

11.1. A 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet alapj√°n az √ľgyf√©l (Fogyaszt√≥: olyan szem√©ly, aki a szerzŇĎd√©s megk√∂t√©se √©s teljes√≠t√©se sor√°n nem saj√°t kereskedelmi vagy egy√©b √ľzleti tev√©kenys√©ge keret√©ben j√°r el, teh√°t olyan term√©szetes vagy jogi szem√©ly, aki √°rut v√°s√°rol vagy szolg√°ltat√°st vesz ig√©nybe e term√©kek vagy szolg√°ltat√°sok v√°llalkoz√°s c√©lj√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°s√°ra) jogosult √≠r√°sban el√°llni a szerzŇĎd√©stŇĎl az √°ru √°tv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 14 napon bel√ľl.
Az el√°ll√°si hat√°ridŇĎ a term√©k √°tv√©telekor, illetve szolg√°ltat√°sn√°l a szerzŇĎd√©sk√∂t√©skor kezdŇĎdik.
√ćr√°sban t√∂rt√©nŇĎ el√°ll√°s eset√©n sz√ľks√©ges az el√°ll√°si nyilatkozatot elk√ľldeni 14 munkanapon bel√ľl, a term√©krŇĎl k√©sz√≠tett f√©nyk√©pekkel egy√ľtt. Matracm√©r√©si √ļtmutat√≥
El√°ll√°s eset√©n a szolg√°ltat√≥ legk√©sŇĎbb 30 napon bel√ľl fizeti vissza a fogyaszt√≥ √°ltal kifizetett √∂sszeget.
Elállás esetén a termék visszaszállítási költsége a fogyasztót terheli. Az idealisalvas.hu nem tud segíteni a fogyasztónak a termék felvételében, szállításában, gyorsfutár keresésében.
A szolg√°ltat√≥ k√∂vetelheti a fogyaszt√≥t√≥l az √°ru nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ k√°r megt√©r√≠t√©s√©t.
Az √ľgyf√©l √°ltal ut√°nv√©ttel visszak√ľld√∂tt √°rut az idealisalvas.hu nem veszi √°t.
11.2. A vonatkoz√≥ korm√°nyrendelet √©rtelm√©ben a v√©gfelhaszn√°l√≥-fogyaszt√≥ nem l√©phet vissza az al√°bbi c√©l√ļ szerzŇĎd√©sektŇĎl:
-olyan √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok sz√°ll√≠t√°sa, amelyek √°ra a p√©nzpiaci ingadoz√°sokt√≥l f√ľgg, √≠gy ennek alakul√°s√°ra az elad√≥, azaz az idealisalvas.hu nincs befoly√°ssal
-az √ľgyf√©l k√©r√©s√©re egyedileg kialak√≠tott, szem√©ly√©re szabott √°ruk, valamint gyorsan roml√≥, elhaszn√°l√≥d√≥ vagy el√∂regedŇĎ √°ruk sz√°ll√≠t√°sa,
-audio ‚Äď √©s vide√≥felv√©telek, sz√°m√≠t√≥g√©pes programok sz√°ll√≠t√°sa, amennyiben az √°tvevŇĎ/megrendelŇĎ √ľgyf√©l megbontotta az eredeti csomagol√°st
11.3. Az √ľgyf√©l nem jogosult a szerzŇĎd√©stŇĎl el√°llni amennyiben az √°ru az √ľgyf√©l k√ľl√∂n megrendel√©se alapj√°n ker√ľlt kisz√°ll√≠t√°sra, amely √°ruk nem szerepelnek az internetes √°ruh√°zban, illetve a megrendel√©s a szok√°sost√≥l elt√©rŇĎ, nagy mennyis√©gben t√∂rt√©nt.
11.4. Az idealisalvas.hu fenntartja mag√°nak a szerzŇĎd√©stŇĎl val√≥ el√°ll√°si jog√°t arra az esetre, ha az √°rakat vagy a term√©keket √©rintŇĎen, az internetes √°ruh√°zban szereplŇĎ le√≠r√°s nyilv√°nval√≥ el√≠r√°st, vagy nyomdahib√°t tartalmaz.

Visszak√ľld√©si ŇĪrlap let√∂lt√©se

12. 101 nap, 101 √©jszaka tesztel√©si lehetŇĎs√©g:

Az idealisalvas.hu 101 nap&101 √©jszaka tesztel√©si lehetŇĎs√©g programja nem √©rinti a 14 napon bel√ľl t√∂rt√©nŇĎ el√°ll√°si jogot, hanem kieg√©sz√≠ti azt, √ļj szolg√°ltat√°sk√©nt az √ľgyfelek el√©gedtetts√©ge √©rdek√©ben.

Term√©kkateg√≥ri√°k a k√ľl√∂nleges visszak√ľld√©si felt√©telekkel:

  1. Bedora Intense Memory Matrac
  2. Bedora Ice Touch Matrac
  3. Green Future Hotel Line Memory Pocket iSomn Matrac, 25 cm
  4. Green Future Hotel Line Memory Pocket iSomn Matrac, 30 cm
  5. Green Future Silver Active Matrac
  6. Green Future Active Relax Matrac

A fenti list√°ban felsorolt ‚Äčmatracokat a megrendel√©s k√©zhezv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 101 napon bel√ľl lehet visszak√ľldeni, felt√©ve, hogy:

  • A visszak√ľld√©s √©s a term√©k megfelel a fent r√©szletezett √°ltal√°nos visszak√ľld√©si felt√©teleknek;
  • Az √ľgyf√©lnek √©rtes√≠tenie kell az idealisalvas.hu-t visszak√ľld√©si sz√°nd√©kr√≥l √©s el kell k√ľldenie a sz√ľks√©ges dokumentumokat az [email protected] e-mail c√≠mre: kit√∂lt√∂tt visszak√ľld√©si ŇĪrlap √©s f√©nyk√©pek a term√©krŇĎl. Fontos: a f√©nyk√©pen fel kell t√ľntetni a k√©sz√≠t√©s pontos d√°tum√°t.
  • A term√©ket mŇĪanyag f√≥li√°ba kell csomagolni, az idealisalvas.hu biztos√≠tja a csomagol√≥f√≥li√°t. A term√©k visszasz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge a v√°s√°rl√≥t terheli. Az idealisalvas.hu nem tud seg√≠teni a v√°s√°rl√≥nak a term√©k felv√©tel√©ben, sz√°ll√≠t√°s√°ban, gyorsfut√°r keres√©s√©ben.

13. MŇĪszaki seg√≠ts√©g

12.1. Az idealisalvas.hu biztos√≠tja az √ľgyf√©l sz√°m√°ra az √°ru haszn√°lat√°hoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat √©s mŇĪszaki seg√≠ts√©get term√©kle√≠r√°sok, valamint telefonos √ľgyf√©lszolg√°lata √°ltal.

14. Adatvédelem, személyes adatok kezelése

14.1 Az adatkezelŇĎ megnevez√©se:
Név: IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L. Magyarországi Fióktelep
Székhely és levelezési cím: 6763 Szatymaz, III. Korzet tanya 6/A, Csongrád megye, Magyarország

Telefonsz√°m: (+40) 742088131
Email c√≠m: [email protected]
14.2 A kezelt személyes adatok köre
A rendel√©s sor√°n a Felhaszn√°l√≥nak k√∂telezŇĎen meg kell adnia a k√∂vetkezŇĎ szem√©lyes adatokat:
-teljes név
-saját e-mail cím
-sz√°ml√°z√°si c√≠m (sz√°ml√°z√°si n√©v, utcan√©v, h√°zsz√°m, telep√ľl√©s, ir√°ny√≠t√≥sz√°m),
-sz√°ll√≠t√°si c√≠m (sz√°ll√≠t√°si n√©v, utcan√©v, h√°zsz√°m, telep√ľl√©s, ir√°ny√≠t√≥sz√°m),
-telefonsz√°m
14.3 Az adatkezelés jogalapja, célja és módja
Az adatkezel√©sre a www.idealisalvas.hu internetes oldalon (a tov√°bbiakban: weboldal) tal√°lhat√≥ internetes tartalmak felhaszn√°l√≥inak √∂nk√©ntes, megfelelŇĎt√°j√©koztat√°son alapul√≥ nyilatkozata alapj√°n ker√ľl sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhaszn√°l√≥k kifejezett hozz√°j√°rul√°s√°t ahhoz, hogy az oldal haszn√°lata sor√°n k√∂z√∂lt szem√©lyes adataik felhaszn√°l√°sra ker√ľljenek.
Az adatkezel√©s jogalapja az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©viCXII. tv. (Infotv.) 5.¬ß (1) bek. a) pontja szerint az √©rintett √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa. A hozz√°j√°rul√°st Felhaszn√°l√≥ az egyes adatkezel√©sek tekintet√©ben a weboldal haszn√°lat√°val, a regisztr√°ci√≥val, illetve a k√©rd√©ses adatok √∂nk√©ntes megad√°s√°val adja meg. Az adatkezel√©s c√©lja a weboldalon el√©rhetŇĎ szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°s√°nak biztos√≠t√°sa. A Szolg√°ltat√≥ a felhaszn√°l√≥ √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott adatokat c√©lhoz k√∂t√∂tten, kiz√°r√≥lag a megrendel√©s teljes√≠t√©se √©s az esetlegesen l√©trej√∂vŇĎ szerzŇĎd√©s felt√©teleinek k√©sŇĎbbi bizony√≠t√°sa √©rdek√©ben t√°rolja. Az automatikusan r√∂gz√≠t√©sre ker√ľlŇĎ adatok c√©lja statisztika k√©sz√≠t√©s, az informatikai rendszer technikai fejleszt√©se, a felhaszn√°l√≥k jogainak v√©delme. Az adatkezelŇĎ a megadott szem√©lyes adatokat az e pontokban √≠rt c√©lokt√≥l elt√©rŇĎ c√©lokra nem haszn√°lja illetve haszn√°lhatja fel.
Szem√©lyes adatok harmadik szem√©lynek vagy hat√≥s√°gok sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ kiad√°sa ‚Äď ha csak t√∂rv√©ny ettŇĎl elt√©rŇĎen nem rendelkezik k√∂telezŇĎ erŇĎvel ‚Äď a felhaszn√°l√≥ elŇĎzetes, kifejezett hozz√°j√°rul√°sa eset√©n lehets√©ges kiz√°r√≥lag. AdatkezelŇĎ a neki megadott szem√©lyes adatokat nem ellenŇĎrzi. A megadott adatok megfelelŇĎss√©g√©√©rt kiz√°r√≥lag az azt megad√≥ szem√©ly felel. B√°rmely Felhaszn√°l√≥ e-mail c√≠m√©nek megad√°sakor egyben felelŇĎss√©get v√°llal az√©rt, hogy a megadott e-mail c√≠mrŇĎl kiz√°r√≥lag ŇĎ vesz ig√©nybe szolg√°ltat√°st. E felelŇĎss√©gv√°llal√°sra tekintettel egy megadott e-mail c√≠men t√∂rt√©nt bel√©p√©sekkel √∂sszef√ľggŇĎ mindennemŇĪ felelŇĎss√©g kiz√°r√≥lag azt a felhaszn√°l√≥t terheli, aki az e-mail c√≠met regisztr√°lta.

15. Záró rendelkezések

15.1. Az √ľgyf√©l √©s az idealisalvas.hu k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©ses kapcsolatokat Magyarorsz√°g jogrendje szab√°lyozza, k√ľl√∂n√∂sen az Polg√°ri t√∂rv√©nyk√∂nyvrŇĎl sz√≥l√≥ 1959. √©vi IV. tv. a (Ptk.), az elektronikus kereskedelmi szolg√°ltat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ 2001. √©vi CVIII. t√∂rv√©ny, valamint a t√°vollevŇĎk k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerzŇĎd√©sekrŇĎl sz√≥l√≥ 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. Abban az esetben, ha jelen √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek √©s a felek k√∂z√∂tti l√©trej√∂tt szerzŇĎd√©s tartama k√∂z√∂tt ellentmond√°s keletkezik, a szerzŇĎd√©s az ir√°nyad√≥.
15.2. Az √ľgyf√©l √©s az idealisalvas.hu k√∂z√∂tt felmer√ľlŇĎ, megrendel√©ssel √©s ad√°sv√©tellel kapcsolatos jogvita eset√©n az idealisalvas.hu azaz az IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L. Magyarorsz√°gi Fi√≥ktelep sz√©khelye szerinti, v√°rosi b√≠r√≥s√°g illet√©kes.
15.3. Jelen √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek rendelkez√©sek valamelyik√©nek √©rv√©nytelens√©ge vagy hat√°lytalans√°ga ez nem √©rinti a t√∂bbi rendelkez√©s alkalmazhat√≥s√°g√°t.

 

16. Online Pénztárca

Az Online P√©nzt√°rc√°ba j√≥v√°√≠rt kuponokat a V√°s√°rl√≥ az adott rendel√©s teljes√≠t√©se ut√°n, mindig csak a k√∂vetkezŇĎ v√°s√°rl√°sok sor√°n haszn√°lhatja fel, mint egy ut√≥lagosan kapott kedvezm√©nyt. A V√°s√°rl√≥ a k√∂vetkezŇĎ v√°s√°rl√°skor kiz√°r√≥lag a kor√°bbi fi√≥kadataival bel√©pve (e-mail c√≠m, titkos k√≥d) 10.000 Forintonk√©nt 500 Ft √©rt√©kŇĪ kupont v√°lthat be.

Az ONLINE GROUP Szolg√°ltat√≥ Korl√°tolt FelelŇĎs√©gŇĪ T√°rsas√°g jogosult b√°rmikor korl√°tozni A kuponok felhaszn√°l√°s√°t, illetve a maxim√°lisan √∂sszegyŇĪjthetŇĎ kuponok √∂sszeghat√°r√°t. Az ONLINE GROUP Szolg√°ltat√≥ Korl√°tolt FelelŇĎs√©gŇĪ T√°rsas√°gnak jog√°ban √°ll a m√°r √∂sszegyŇĪjt√∂tt kuponokat b√°rmikor cs√∂kkenteni vagy megsz√ľntetni, amirŇĎl az akt√≠v felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra elŇĎzetes √©rtes√≠t√©st k√ľld, amelyben t√°j√©koztat√°st ny√ļjt a cs√∂kkent√©sig vagy megsz√ľntet√©sig gyŇĪjt√∂tt, de m√©g fel nem haszn√°lt kuponok tekintet√©ben.

A kuponok √©rv√©nyess√©gig az akt√≠v partnereinkn√©l felhaszn√°lhat√≥k. Partnereink mindenkori el√©rhetŇĎs√©ge a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthetŇĎ.

A beváltás feltételei:

A kupon √©rt√©khat√°rt√≥l f√ľggetlen√ľl felhaszn√°lhat√≥ (10.000 Ft feletti v√©g√∂sszegŇĪ megrendel√©sekre).

A kupon készpénzre nem váltható át.

A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.

A V√°s√°rl√≥ megrendel√©skor k√∂teles jelezni a bev√°lt√°si sz√°nd√©k√°t, m√°s esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetŇĎs√©get a rendszer automatikusan fel fogja aj√°nlani.)

Term√©k cser√©je eset√©n az onlineP√©nzt√°rc√°val val√≥ fizet√©s kiz√°r√≥lag a k√ľl√∂nb√∂zetre vehetŇĎ ig√©nybe.

Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

_______

IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L. Magyarországi Fióktelep

www.idealisalvas.hu